Rocket Yoga Arnhem

Docenten

Adrienne Oudenampsen

Mijn passie voor yoga begon in 2005 toen ik een ashtanga yoga les volgde bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga.

Yoga geeft mij veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s. Nu als moeder van twee, ervaar ik het iedere keer als een cadeau wanneer ik op de mat sta.


Cyrina Van Den Dam

Mijn yogapad begon ergens in 2003, Ashtanga / Power yoga hier in Arnhem. Heerlijke ontspanning door inspanning: meditatie in beweging. En zo werd ik nieuwsgierig om meer te weten. Het duurde even en in 2014 ben ik me verder gaan verdiepen in yoga. Om zo ook het pad van docent te kiezen en dit met jullie te mogen delen.

 


Liza Graumans

Mijn liefde voor yoga begon in 2007 tijdens mijn eerste les Power Yoga. Hoewel een docent me er doorheen had geloodst, realiseerde ik me dat ik de lichtheid en de rust die ik voelde, helemaal zelf had gecreëerd. De houdingen en het bewust gebruiken van mijn adem zorgden hiervoor. Sinds die dag is yoga niet meer weg te denken uit mijn leven.

 


Maud van Londen

Vijftien jaar geleden werd ik uitgenodigd voor een hathayoga-les bij Irene Koop and so the story started …In een zaaltje met een paar kaarsjes in het midden vergezeld door ietwat oudere dames en de sfeer was prettig. Heel ongedwongen werden er fysieke houdingen aangenomen. Vreemd, dacht ik. Heerlijk relaxed voelde mijn lijf! Ik had het ontdekt en werd wakker. Het gevoel kwam duidelijk boven dat het doceren van yoga mijn doel zou zijn.

Al snel kwam de ontmoeting met Ashtanga yogi’s en natuurlijk werd India de volgende stap! De main-shala van Sri Pattabhi Jois in Mysore was een super ervaring. In een maand tijd veranderde mijn lichaam en voelde me jawel : een yogini!

Ik ben geïnspireerd door: Shiva Rae, Baron Baptist, David Kest, Kino Mac Gregor, Tara Stiles en alle yogi’s & yogini’s die ik op mijn yogapad heb ontmoet.