a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Ademsessies: Transformational Breathing

Rocket docent Dennis Wijsbroek geeft 1-1 ademsessies in Transformational Breathing.

Waar zijn deze sessies goed voor?

In ons lichaam bevinden zich plekken waar spanning zich heeft vastgezet, door stress, onverwerkte emoties en trauma. Met een ademsessie kunnen deze spanningen losgelaten worden, waardoor geblokkeerde energie weer gaat stromen. Deze ademvorm is een vorm van circular breathing, wat inhoudt dat de in- en uitademing in elkaar overvloeien zonder pauze.

De sessie duurt zo’n 1,5 uur met eerst een korte intake en samen afstemmen op wat er voor jou nodig is. Vervolgens ga je drie kwartier actief ademen in meerdere delen, met na ieder deel een moment van retentie; het vasthouden van de adem.

Dennis geeft je passende instructies, om iets steviger te ademen of juist wat subtieler. Subtiel ademen kan de subtielere lagen van het lichaam bereiken (ook geschikt voor mensen die last hebben van hyperventilatie). Ondersteunend aan de sessie maakt hij gebruik van Reiki, Cranio Sacraal Therapie en delen uit de Thaise massage of Shiatsu. Na het ademen is er ruimte om de sessie te laten doorwerken, waardoor het systeem in een diepere ruststand kan komen.

Contra-indicaties: Bij twijfel over een specifieke aandoening neem contact met ons op.

Kosten: €90,-