a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Docenten

ADRIENNE OUDENAMPSEN

Mijn liefde voor yoga begon in 2005 toen ik een ashtanga yoga les volgde bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga.

Yoga geeft mij veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s. Met een ashtanga self practice van bijna twintig jaar heb veel waardering voor beweging, mobility en de kunst van ontspannen.

DENNIS WIJSBROEK

In 2005 in Rotterdam bij Charles de Hond, 1 van de 2 grondleggers van Iyengar Yoga in Nederland, beleefde ik mijn eerste yogales. Direct gegrepen door de passie (“Interessant hè?”) en beleving van mijn leraar, hield ik van de techniek en logica van Iyengar, al kon mijn lichaam nog niet alles, begrijpen deed ik het wel. Dit is nu mijn sterke fundament en heb ik met Acro-yoga, en Vinyasa verder gebouwd.

In Amsterdam na veel proeven, vond ik Critical Alignment Yoga van Gert van Leeuwen, een combinatie van veel techniek, maar met meer innerlijke beleving. Ik hou dan ook van het combineren van het meditatieve, aanwezig voelen in de poses, ieder ongenoegen te voelen in het lijf en te transformeren met de geest.

Naast yoga is Vipassana meditatie dan ook mijn grote liefde, waarbij ik ervaar dat fysieke pijn opgelost kan worden, slechts door een aanwezige geest!! Yang is altijd een groot deel van mijn leven geweest en nu pas sinds een jaar of 10 is de behoefte aan Yin sterk geworden. Vandaar dat ik in 2015 gekozen heb om yin-yoga docent te worden.

Wat wil ik meegeven in mijn lessen? Mensen terugbrengen naar hun natuurlijke balans, zowel Yin als Yang, maar altijd met (meditatieve) aanwezigheid.

EVELIJN VAN BON

Terwijl ik op avontuur was, ontdekte ik grensverleggend plezier in Acroyoga en kwam ik ook in aanraking met de dynamiek van Vinyasa yoga. Aanvankelijk had ik vooral belangstelling voor de filosofische kant van yoga en de hindoeïstische mythologie, maar al snel was ik gefascineerd, door de asana’s en hun fysieke uitwerking.

De passie voor de vele facetten van yoga werd een feit! Nu combineer ik het masseren in mijn holistische massagepraktijk Laulea, met het delen van mijn kennis over yoga. Mijn lessen zijn energiek, speels, met een tikje mythologie en met veel aandacht voor jou, als individu. Geen enkel lijf, noch denkraam is immers hetzelfde. Ik kijk ernaar uit om elkaar te inspireren, samen te stromen, te groeien en op een speurtocht te gaan, door lichaam en geest.

LIZA GRAUMANS

Yoga heeft me leren luisteren naar wat ik nodig heb, op de mat maar ook in het dagelijks leven.

Ik vind het heerlijk om te ontdekken wat de mechanica van het lichaam is in de verschillende yoga houdingen/asana’s. Wanneer die puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen, merk je ineens wat er allemaal mogelijk is. Niets zo mooi als die bewustwording ook terug te zien bij mijn cursisten.

Door yoga ben ik mezelf beter gaan begrijpen en meer gaan accepteren. Dat is een reis die nog elke dag gaande is.

LUZ ORTIZ

My name is Luz Stella Ortíz and I’m from Colombia. I used to be a Contemporary dancer and a Ballet dance teacher until my son was born in 2014 and my whole life changed beautifully bringing with him my yoga journey.

I started with Hatha Yoga and Power Yoga, but it was with the Ashtanga Vinyasa Yoga method that I find a soulmate. I’m practicing this in its traditional way since 2018. I have studied in Mysore, India, from the source of the Ashtanga tradition and in Bali, Indonesia. There I have learned to make this practice part of my life.

RIANNE WIJMAN

Dansen, sporten en bewegen zijn altijd een groot deel van mijn leven geweest. Tijdens mijn dans opleiding kwam ik al snel in aanraking met yoga wat vooral begon als een fysieke practice. Ik kon mijn creativiteit hierin kwijt, maar door de jaren heen heb ik steeds meer diepgang in yoga ervaren.

Yoga heeft mij leren ademen en luisteren naar mijn lichaam. Het maakt me sterker, flexibeler en geeft me energie, maar helpt me tegelijkertijd ook te ontspannen. Het helpt mij om balans te vinden en mezelf beter te leren kennen.

Ik deel graag mijn eigen practice en de voordelen die ik ervaar van ook met anderen – zowel het lichamelijke als geestelijke en spirituele aspect.

SAMANTHA ZANARDO

My name is Sam, I was born and raised in Italy and I’m currently studying Fine Arts at ArtEZ University of the Arts. I have been studying ballet and contemporary dance from a very young age, and what always fascinated me was how moving our bodies could open new paths for understanding and connecting with our souls.

As a dancer, I have always been very sceptical towards yoga and I tried to avoid it as much as possible (“Yoga?? I am already flexible enough!”). A few years ago, I was finally able to put my presumptions away and joined my first Vinyasa classes: after all, I thought, yoga is not that far from dancing!

Through time I slowly discovered different kinds of yoga, and I fell in love with Ashtanga. More recently I started being interested in how we can cultivate compassion, listening and awareness for ourselves and for the others not just in our daily life but also within our own practice, and that’s what I would like to transmit my students!