a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Docenten

ADRIENNE OUDENAMPSEN

Mijn passie voor yoga begon in 2005 toen ik een ashtanga yoga les volgde bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga.

Yoga geeft mij veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s. Nu als moeder van twee, ervaar ik het iedere keer als een cadeau wanneer ik op de mat sta.

CYRINA VAN DEN DAM

Mijn yogapad begon ergens in 2003, Ashtanga / Power yoga hier in Arnhem. Heerlijke ontspanning door inspanning: meditatie in beweging. En zo werd ik nieuwsgierig om meer te weten. Het duurde even en in 2014 ben ik me verder gaan verdiepen in yoga. Om zo ook het pad van docent te kiezen en dit met jullie te mogen delen.

ELLA TIGHE

Ella is a dance artist and yoga teacher from the UK, recently moved to Arnhem to study a Masters degree at ArtEz.

My yoga journey began with Ashtanga/Mysore and then shifted to incorporate other styles such as Rocket, Mandala Vinyasa and also taking inspiration from Dharma, Tripsichore and my training in contemporary dance and somatic based practices.

I seek to find a place of fluidity with breath and movement that allows the student to access the meditative part of the practice, whilst offering the opportunity to be challenged and play with new poses and transitions.

LIZA GRAUMANS

Yoga heeft me leren luisteren naar wat ik nodig heb, op de mat maar ook in het dagelijks leven.

Ik vind het heerlijk om te ontdekken wat de mechanica van het lichaam is in de verschillende yoga houdingen/asana’s. Wanneer die puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen, merk je ineens wat er allemaal mogelijk is. Niets zo mooi als die bewustwording ook terug te zien bij mijn cursisten.

Door yoga ben ik mezelf beter gaan begrijpen en meer gaan accepteren. Dat is een reis die nog elke dag gaande is.

MAUD VAN LONDEN

Twintig jaar geleden werd ik uitgenodigd voor een hathayoga-les bij Irene Koop and so the story started …In een zaaltje met een paar kaarsjes in het midden vergezeld door ietwat oudere dames en de sfeer was prettig. Heel ongedwongen werden er fysieke houdingen aangenomen. Vreemd, dacht ik. Heerlijk relaxed voelde mijn lijf! Ik had het ontdekt en werd wakker. Het gevoel kwam duidelijk boven dat het doceren van yoga mijn doel zou zijn.

“Yoga my one and only” Namasté, Maud

TAHIRA LOGMAN

Toen ik een kleuter was volgende ik al yoga les ergens in Arnhem. De yoga is niet meer uit mijn leven gegaan. Soms een paar jaar niet maar ik kwam er altijd weer naar terug. Toen ik zat na te denken wat ik mijn passie is en waar ik het meest uit haal was het toch echt yoga. Dus ik besloot een yoga opleiding te gaan doen.

De yoga heeft mij veel gegeven. Eerst voornamelijk ontspanning maar later leerde ik ook lessen die ik meeneem van de mat af. Yoga geeft mij het moment om even helemaal in contact te zijn met mijn eigen lichaam en daar naar te luisteren.