a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Docenten

ADRIENNE OUDENAMPSEN

Mijn passie voor yoga begon in 2005 toen ik een ashtanga yoga les volgde bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga.

Yoga geeft mij veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s. Nu als moeder van twee, ervaar ik het iedere keer als een cadeau wanneer ik op de mat sta.

CYRINA VAN DEN DAM

Mijn yogapad begon ergens in 2003, Ashtanga / Power yoga hier in Arnhem. Heerlijke ontspanning door inspanning: meditatie in beweging. En zo werd ik nieuwsgierig om meer te weten. Het duurde even en in 2014 ben ik me verder gaan verdiepen in yoga. Om zo ook het pad van docent te kiezen en dit met jullie te mogen delen.

LIZA GRAUMANS

Yoga heeft me leren luisteren naar wat ik nodig heb, op de mat maar ook in het dagelijks leven.

Ik vind het heerlijk om te ontdekken wat de mechanica van het lichaam is in de verschillende yoga houdingen/asana’s. Wanneer die puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen, merk je ineens wat er allemaal mogelijk is. Niets zo mooi als die bewustwording ook terug te zien bij mijn cursisten.

Door yoga ben ik mezelf beter gaan begrijpen en meer gaan accepteren. Dat is een reis die nog elke dag gaande is.

MAUD VAN LONDEN

Twintig jaar geleden werd ik uitgenodigd voor een hathayoga-les bij Irene Koop and so the story started …In een zaaltje met een paar kaarsjes in het midden vergezeld door ietwat oudere dames en de sfeer was prettig. Heel ongedwongen werden er fysieke houdingen aangenomen. Vreemd, dacht ik. Heerlijk relaxed voelde mijn lijf! Ik had het ontdekt en werd wakker. Het gevoel kwam duidelijk boven dat het doceren van yoga mijn doel zou zijn.

“Yoga my one and only” Namasté, Maud

TARA UBACHS

Je herkent het vast wel. Je bent zo gedreven en ambitieus, dat je jezelf voorbij werkt. Het overkwam mij. Totdat ik zo ziek werd (3x burn out), dat het roer echt om moest. Hoewel ik Indiase roots heb en ik veel van de yogi lifestyle met de paplepel heb binnengekregen, begon ik pas relatief laat (ik was bijna 40) met yoga. Het bracht mij keer op keer weer de mentale rust die ik zo hard nodig had.

Ik deed eerst ruim 5 jaar lang intensief aan Bikram yoga en was verbluft over ook de fysieke resultaten. Ik viel bij elkaar wel 14 kilo af, werd krachtiger en flexibeler.

Toen ik dat roer omgooide liet ik man en zoon (17) 3 maanden achter om in India een intensieve Ashtanga yoga teacher training te volgen. De switch naar deze stijl heeft mij enorm veel gebracht. Ik kan nu oefenen waar en wanneer ik wil en wil mijn studenten dat ook meegeven.