a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Docenten

ADRIENNE OUDENAMPSEN

Mijn passie voor yoga begon in 2005 toen ik een ashtanga yoga les volgde bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga.

Yoga geeft mij veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s. Nu als moeder van twee, ervaar ik het iedere keer als een cadeau wanneer ik op de mat sta.

CYRINA VAN DEN DAM

Mijn yogapad begon ergens in 2003, Ashtanga / Power yoga hier in Arnhem. Heerlijke ontspanning door inspanning: meditatie in beweging. En zo werd ik nieuwsgierig om meer te weten. Het duurde even en in 2014 ben ik me verder gaan verdiepen in yoga. Om zo ook het pad van docent te kiezen en dit met jullie te mogen delen.

EVELIJN VAN BON

Terwijl ik op avontuur was, ontdekte ik grensverleggend plezier in Acroyoga en kwam ik ook in aanraking met de dynamiek van Vinyasa yoga. Aanvankelijk had ik vooral belangstelling voor de filosofische kant van yoga en de hindoeïstische mythologie, maar al snel was ik gefascineerd, door de asana’s en hun fysieke uitwerking.

De passie voor de vele facetten van yoga werd een feit! Nu combineer ik het masseren in mijn holistische massagepraktijk Laulea, met het delen van mijn kennis over yoga. Mijn lessen zijn energiek, speels, met een tikje mythologie en met veel aandacht voor jou, als individu. Geen enkel lijf, noch denkraam is immers hetzelfde. Ik kijk ernaar uit om elkaar te inspireren, samen te stromen, te groeien en op een speurtocht te gaan, door lichaam en geest.

ELLA TIGHE

Ella is a dance artist and yoga teacher from the UK, recently moved to Arnhem to study a Masters degree at ArtEz.

My yoga journey began with Ashtanga/Mysore and then shifted to incorporate other styles such as Rocket, Mandala Vinyasa and also taking inspiration from Dharma, Tripsichore and my training in contemporary dance and somatic based practices.

I seek to find a place of fluidity with breath and movement that allows the student to access the meditative part of the practice, whilst offering the opportunity to be challenged and play with new poses and transitions.

LIZA GRAUMANS

Yoga heeft me leren luisteren naar wat ik nodig heb, op de mat maar ook in het dagelijks leven.

Ik vind het heerlijk om te ontdekken wat de mechanica van het lichaam is in de verschillende yoga houdingen/asana’s. Wanneer die puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen, merk je ineens wat er allemaal mogelijk is. Niets zo mooi als die bewustwording ook terug te zien bij mijn cursisten.

Door yoga ben ik mezelf beter gaan begrijpen en meer gaan accepteren. Dat is een reis die nog elke dag gaande is.

LUZ ORTIZ

My name is Luz Stella Ortíz and I’m from Colombia. I used to be a Contemporary dancer and a Ballet dance teacher until my son was born in 2014 and my whole life changed beautifully bringing with him my yoga journey.

I started with Hatha Yoga and Power Yoga, but it was with the Ashtanga Vinyasa Yoga method that I find a soulmate. I’m practicing this in its traditional way since 2018. I have studied in Mysore, India, from the source of the Ashtanga tradition and in Bali, Indonesia. There I have learned to make this practice part of my life.

MAUD VAN LONDEN

Twintig jaar geleden werd ik uitgenodigd voor een hathayoga-les bij Irene Koop and so the story started …In een zaaltje met een paar kaarsjes in het midden vergezeld door ietwat oudere dames en de sfeer was prettig. Heel ongedwongen werden er fysieke houdingen aangenomen. Vreemd, dacht ik. Heerlijk relaxed voelde mijn lijf! Ik had het ontdekt en werd wakker. Het gevoel kwam duidelijk boven dat het doceren van yoga mijn doel zou zijn.

“Yoga my one and only” Namasté, Maud

WhatsApp chat