a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Teams & Atleten

Mobiliteit – balans – ademhalingscapaciteit – dit zijn allemaal bekende voordelen van yoga. Maar wat kan yoga betekenen voor jou als (top)sporter, professioneel atleet, team of club?

 

Simpelweg yoga verbetert je sport prestaties. Dynamisch yoga kan je als crosstrainingsroutine gebruiken en passieve yoga als tegenhanger voor ontspanning en herstel.

 

Hoe meer je sport, hoe belangrijker het wordt om tijd te besteden aan bewuste rust om inflammatie te verminderen en yoga kan hier echt in helpen. Coördinatie en flexibiliteit komen als cadeau na regelmatig oefenen. Je ademhalingsfunctie zult verbeteren en beter met stress om kunnen gaan.

 

Wil je meer weten of een vrijblijvend consult inplannen? Wij helpen je graag om een yoga schema op maat te maken die past in jouw trainingschema.

 

~

 

Voor een team is yoga bijzonder effectief om resultaten van de groep te verhogen. Door yoga samen te beoefenen ontstaat er meer openheid en begrip voor elkaar zodat een team kan functioneren als een eenheid.

 

Daarnaast is ontspannen belangrijk – leren hoe je wedstrijd spanning los kan laten en het zorgt voor een positieve sfeer. Wij staan voor je klaar, neem contact op met ons voor meer informatie.

CONTACT
Yoga zorgt voor de perfecte balans tussen in en ontspanning in mijn wekelijkse trainingsroutine waardoor ik zowel fysiek als mentaal belastbaar blijf. - Robin, Powerlifting & Marathons
The practice itself is made to support your lifestyle and activities. For me, `{`Rocket`}` is a space where I have learned to cultivate self care and compassion, and that gives me a lot of insights and teachings on how to listen, love and respect my body. - Sam, Brazilian Jiu Jitsu
Rocket is de perfecte plek voor inspanning en ontspanning. De uitdagende stijlen van yoga werken super goed voor de core en ademhaling. - Ralph, Hardlopen & Fietsen