a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

 

Over ons

De locatie in Arnhem voor Ashtanga Vinyasa Yoga

Come as you are

Wij zijn een hippe yoga studio gevestigd op de Rosendaalsestraat in Arnhem, aan de grens van het modekwartier in Klarendal en de gezellige woonwijk Angerenstein.

Al onze lessen worden vanuit de Rocket principes gegeven:

  • vrijheid van vorm – ieder lichaam is anders, dus interpreteer de houdingen voor jezelf en “adjust” – aanpassen – waar je wilt
  • spelen – heb plezier in wat je doet en geniet van je yoga, af en toe lachen, koprollen, even spelen op je mat doet je alleen maar goed
  • optimaal mobiliteit – na elke les sterker maar ook soepel, krachtig maar ook wendbaar, in het kort – dat je de wereld weer tegenaan kunt!

YOGA ENHANCES YOUR LIFE.

Breathing 0
Metabolism 0
Flexibility 0
Toned Muscles 0

ROCKET ORIGINS

Rocket is een speelse interpretatie van Ashtanga Vinyasa Yoga opgebouwd door Larry Schultz in de jaren tachtig. Hij studeerde met Sri K. Pattabhi Jois, bekend als de vader van Ashtanga in India en was daarna privé yoga docent voor de Greatful Dead in de jaren tachtig.

 

Zijn manier van Ashtanga oefenen was vooral vrij, heel speels en snel – vandaar dat Bob Weir, zanger van de Greatful Dead, het “The Rocket” begon te noemen omdat “it gets you there faster.” Met deze “free love & fun” mentaliteit heeft Larry gevorderde houdingen tussen de basis series gevoegd om de jongens van de band uit te dagen en de lessen fris te houden.

 

Deze manier van oefenen is laagdrempelig, totaal niet zweverig en is just good fun.