a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Mama & Baby (postnatale)

Gefeliciteerd met de geboorte van je baby!

De structuur van deze les is heel vrij en simpel: wij doen vijf oefeningen gedurende 30 minuten. Dat geeft je de ruimte om ook voor je baby te kunnen zorgen tijdens de les en als mogelijk doen we alles twee keer.

Herstellende oefeningen worden gedaan om de buikspieren weer te sluiten. Aandacht aan opstelling wordt besteed om het bekken(bodem) te versterken. Alles doen we in combinatie met ademhalingstechnieken om voor ontspanning te zorgen.

Na de oefeningen is er de mogelijkheid om langer te blijven voor een kopje thee en kletsen met de andere (nieuwe) moeders en baby’s. Community is belangrijk voor moeders en yoga is een prachtig manier om dat mee te maken – zelfs het word yoga betekent verbondenheid.

Neem je baby mee naar de yoga, hij of zij is van harte welkom. In veel houdingen is het juist fijn om je baby vast te houden. Baby’s mogen ook naast moeders liggen tijdens de les of in een draagdoek of wat jij anders wilt. Er is ook plek voor je kinderwagen.

Net als met zwangerschapsyoga gebruiken wij de Birthlight Perinatal Yoga methodes ontwikkeld door Françoise Barbira Freedman, medische antropoloog bij de Universiteit van Cambridge.

Eerdere ervaring met yoga is niet nodig. Neem wel een eigen deken mee.

Heb je liever dat Adrienne bij je thuis langs komt om een postnatale yoga sessie te doen? Dan kan ook, gewoon contact op nemen en wij spreken zo snel mogelijk af.  Adrienne kan bereikt worden op 06-42932899 of adrienne@rocketyoga.nl.