a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

 

Zwangerschapsyoga Arnhem

Ontspannen door je zwangerschap

Ben jij op zoek naar zwangerschapsyoga in Arnhem? Yoga is een eeuwen oude manier om te ontspannen en in beweging te blijven tijdens je zwangerschap en ook daarna. Bij onze lessen zwangerschapsyoga in Arnhem gebruiken we de Birthlight Perinatal Yoga methodes ontwikkeld door Françoise Barbira Freedman, medische antropoloog bij de Universiteit van Cambridge.

Tijdens een les zwangerschapsyoga doen we zachte, vloeiende bewegingen die zorgen voor een balans tussen soepelheid en stabiliteit. Bewustheid van de bekkenbodem wordt geoefend. Aandacht wordt natuurlijk ook aan de baby besteed om de verbinding tussen mama en baby te versterken.

Daarnaast worden ademhalingstechnieken geoefend die zorgen voor ontspanning. Hiermee leer je ook ademtechnieken en bewegingen die ook gebruikt kunnen worden tijdens de bevalling. We eindigen de les met een liggende ontspanning.

Na de les is er tijd om van iets lekkers te genieten en thee te drinken met de andere (aanstaande) moeders. Dit is een erg fijn moment om ervaringen uit te wisselen en sociale contact met andere zwangere te maken.

Eerdere ervaring met yoga is niet nodig.

Nog twijfels of je je zwangerschapsyoga in Arnhem bij ons wilt volgen? Lees deze blog van Arnhemse Moeder Annemarijn over haar ervaring met zwangerschapsyoga bij ons.

Richting de bevalling

Wij bieden ook bevallingspartner yoga sessies aan als extra voorbereiding op de bevalling.

Vóór je zwangerschap

Ben je al een tijd bezig om zwanger te worden of wil je je lichaam beter op de aankomende zwangerschap voorbereiden? Daarvoor hebben wij ook speciale lessen fertiliteitsyoga in Arnhem.

Na je zwangerschap

Ook voor na je zwangerschap kan je bij ons langskomen voor speciale mama & baby yoga!

zwangerschapsyoga in Arnhem