a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Retraite: Stilteweekend

Laden Evenementen
23 sep.

Retraite: Stilteweekend

september 23 @ 15:00 - september 26 @ 11:30
€295

Kom dichter bij jezelf tijdens het Stilteweekend in Klooster Nieuw Sion

Wanneer heb jij voor het laatst écht even tijd voor jezelf gehad?

Werk, privé, online en offline; we staan altijd ‘aan’, en ervaren stress door alle prikkels die daarbij komen kijken. Maar wat als dat even niet zo hoefde te zijn? Wat als je alles nu even op pauze kon zetten? Geen prikkels, geen stress, geen verwachtingen. Even écht alleen met jezelf. Je ervaart het tijdens het Stilteweekend van 23 t/m 26 september 2021 in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen.

Even helemaal niets hoeven doen
Het Stilteweekend staat volledig in het teken van ontspanning, rust, balans, stilte en zelfreflectie. Het is je kans jezelf weer terug te vinden, of juist om dichter bij jezelf te komen. Lever bijvoorbeeld je smartphone in, en ervaar hoe het is om even helemaal onbereikbaar zijn. Doe mee met de uitgebreide yoga- en mediatiesessies, of laat je opladen door de natuur op een van de prachtige wandelroutes. Lees, schrijf, mediteer, denk of doe gewoon eens helemaal niets. Jij bepaalt.

100 procent biologisch keuken
Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarom geniet je tijdens het Stilteweekend van eerlijke, 100 procent biologische gerechten, zowel vega als vegan. Goed en gezond eten houdt je lichamelijk in balans, waardoor je optimaal in je vel zit. Op die manier haal je alles uit je weekend!

Kosten
€295,- inclusief verblijfskosten, eten en alle yoga en meditatie sessies voor het hele weekend.

Wil je meer weten?
Wil jij ook even ontsnappen aan alle dagelijkse prikkels en even helemaal tot jezelf komen? Meld je dan aan via stilteopzoeken@gmail.com voor meer informatie.

Event Details

Date: september 23 @ 15:00 - september 26 @ 11:30
Time: 15:00 - 11:30
Venue: Diepenveen Klooster Nieuw Sion
Address: Vulikerweg 6