a

HALLO

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Talk to us!

Tel. 06-42932899

info@rocketyoga.nl

Come see us!

Rosendaalsestraat 361-b

6824CK Arnhem

Workshop Pranayama’s & Bandha’s

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
28 dec.

Workshop Pranayama’s & Bandha’s

28 december 2019 @ 13:00 - 16:00

Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar de bandha’s – energie bronnen binnen je lijf – en we leren je verschillende pranayama’s – yoga ademhalingstechnieken.

Prana is yogataal voor “levens energie”. Door deze energie via verschillende manieren in te nemen, kan je best een bijzonder helend effect ervaren van alleen het ademen. De kracht van de ademhaling wordt dat vaak genoemd!

 

Sri K. Pattabhi Jois: Breathing is our most fundamental and vital act. The continuity of deep, even breathing cannot be overemphasized. When breath feeds action, action feeds posture and then each movement becomes gentle, precise and perfectly steady.

Prachtige woorden van de oprichter van Asthanga yoga – het belang van de ademhaling is vaak ondergeschat. Bewust gebruik van pranayama en bandha’s tijdens je yoga practice brengt je zo veel verder.

Met pranayama in combinatie met de bandha’s helpen wij je je innerlijke kracht te ontdekken. Hierdoor voel je je beter in balans in de houdingen (en ook “off the mat”!) en een verbinding met de kern van wie je bent.

Omdat een middag vol inspanning van de kernspieren best uitputtend kan zijn, sluiten de workshop af met een Yoga Nidra – een kort maar krachtige slaapyoga meditatie voor een gevoel van diepe ontspanning de rest van de dag.

 

Event Details

Date: 28 december 2019 @ 13:00 - 16:00
Time: 13:00 - 16:00